programează-ți o ședință Gratuită Astăzi!

 

 

Nu stii cum să te antrenezi?

Vrei să știi ce trebuie să mănânci?

Hai să vorbim despre fitness si nutriție.

Programează-ți sesiunea GRATUIT

Despre mine

De la 13 ani, am început să practic voleiul de performanță, antrenându-mă 4 ore pe zi, 6 zile din 7. După ce am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, am continuat cu activitatea didactică, dobândind o experiență solidă în domeniu.

Deoarece pasiunea mea pentru sport nu s-a stins, am continuat să fac fitness în sala de forță. Odată cu acumularea acestei experiențe variate, am decis că este momentul să îmi încep activitatea de antrenor personal.

Pentru a-mi perfecționa pregătirea, am absolvit cursurile de fitness și antrenor personal ale uneia dintre cele mai importante școli de fitness din România, Fitness Scandinavia, obținând o diplomă recunoscută la nivel național și internațional.

Dezvoltarea profesională și perfecționarea continuă sunt aspecte esențiale pentru mine, deoarece doresc să ofer servicii de calitate superioară clienților mei, atât în sala de fitness, cât și prin intermediul antrenamentelor personale online.

“Este un om extraordinar de răbdător! :)) stim bine asta, dar și un profesionist care pe langa programele de antrenament bine puse la punct, ofera si suport moral. Cu efort si motivație rezultatele se vor vedea. Multumesc Bogdan!
Daiana Durle

“Antrenorul ce a reușit sa ma faca sa revin la sala. Am avut rezulte excelente, mult peste așteptari. Un antrenor excepțional!!!”
Oana Stancioi

“Antrenorul care a reușit sa mi schimbe stilul de viata și care m a făcut sa iubesc sala exploatandu-ma fiecare minut din antrenament!!! cel mai excepțional antrenor de fitness”
Claudia Roschnafsky

“Cel mai bun antrenor!
Te face să crezi în tine și că poți mai mult. E foarte atent la executarea corectă a exercițiilor și sigur nu te plictisești, ci doar ai febră musculară😁Recomand cu cea mai mare încredere”
Mihaela Serav

“Bogdan Popescu Antrenor Personal= motivație, antrenamente personalizate, rezultate foarte bune! O persoană implicată, care își respectă munca.
You are simply the best!!!”
Ileana Stefan

“Bogdan este și va fi mereu un bun mentor și un perfect antrenor.
Pe mine personal m-a ajutat și ma ajuta în continuare, atât pe plan fizic, cât și psihic.”
Anna Maria

Clienți în sală și Online

oferta antrenamente

10 ani de experiență în sala de fitness ca antrenor

programează-ți o ședință Gratuită Astăzi!

Despre fitness si nutriție

Programează-ți sesiunea GRATUIT