Meniu de post 45 de zile
Instrucțiuni
Porțiile sunt mici, nu ne umplem farfuria, pâinea se servește cu felia, supele pot fi și de 300, 350 ml, felul 2 la prânz mai mic (maxim 200 grame).
Micul dejun se poate schimba cu oricare mic dejun din altă zi, prânzul la fel, cina la fel – ele sunt variate ca să acopere diferite tipuri de preferințe alimentare.
Ziua 1
● Mic dejun: Fulgi de ovăz (o lingură) cu lapte de migdale (se lasă peste noapte în frigider sau măcar o oră), nuci și fructe de pădure (congelate sau proaspete)
● Prânz: Supă cremă de linte roșie (https://deazi.eu/supa/supa-crema-de-linte/ de la Profi sau de la restaurantul turcesc) + salată tabbouleh / salată de pătrunjel cu semințe (de la restaurantul turcesc sau făcută în casă – semințe din pungă de mix de semințe)
● Gustare: O mână de migdale (12 migdale) + 1 mandarină
● Cina: Hummus (https://www.freshful.ro/p/100173022-ribella-hummus-cu-seminte-de-dovleac-200g sau proaspăt de la restaurantul turcessc) cu avocado și o felie de pâine integrală
Ziua 2
● Mic dejun: Budincă de chia (1 lingură) cu lapte de migdale și banană (chia se lasă peste noapte sau măcar o jumătate de oră în lapte să se umfle, banana se adaugă înainte de servire)
● Prânz: Ciorbă de legume + tocăniță de ciuperci cu mămăligă
● Gustare: Hummus cu bastonașe de morcov și ardei gras
● Cina: Salată de fasole boabe (din borcan) cu ceapă roșie, ardei copt și avocado
Ziua 3
● Mic dejun: Pâine integrală cu unt de arahide și banană
● Prânz: Supă de mazăre (proapătă sau De Azi) + cartofi dulci la cuptor cu tahini și salată verde
● Gustare: Mix de nuci și caju + un măr
● Cina: Tocăniță de ciuperci cu mămăligă
Ți-a plăcut până aici? Descarcă-l pe tot să îl ai în telefon.
Și dacă ți-a placut, sustine-mă cu o cafeaMeniu 45 de zile pentru perioadele de post. Poate fi folosit și ca o dietă sănătoasă